A Metallica Symphonic Tribute Show nagy sikernek örvend szerte Európában és 2020. március 12-én végre hazánkba is ellátogatnak, hogy a Budapest Kongresszusi Központban örvendeztessék meg a Metallica rajongókat.

Metallica Symphonic Tribute

Metallica mindannyiunk számára azt a zenét jelenti, melyen felnőttünk. Sokunk számára nosztalgikus pillanatok fűződnek slágereikhez, generációk nőttek fel zenéjükön. Az együttes olyan témákat dolgozott fel dalaikban, melyek még a mai napig aktuálisak. Rajongóik között tudhatták egyaránt a fiatal és idősebb korosztályt.

Kik is a Metallica Symphonic Tribute Show? 11 évvel ezelőtt kezdte meg működését a Scream Inc. együttes, egy csapat, amely diákokból állt és rajongtak a Metallica zenéjéért. Kezdetektől fogva a srácok számára a legfontosabb a kedvenc együttesük zenei hangzásának hitelessége és a hangminőség volt. A klubok egymás után kezdték el meghívni őket, ami ahhoz vezetett, hogy a Scream Inc. együttes aktívan kezdett el koncertezni szerte Európában.

2015-től tapasztalt koncertszervezők irányításával elkezdődtek a szimfonikus Metallica Tribute Show előkészületei. Az együttes elkezdett szimfonikus zenekarral turnézni, tovább csiszolva és fejlesztve eredeti hangzásukat. Zenéjük népszerűsége azóta is folyamatosan növekszik, koncertjeiket hatalmas érdeklődés övezi.

Részletek ITT.

Megosztás