fbpx

A LongStoryShort! szeptemberben mutatta be első nagylemezét a Trip Hajón. A buli energiáit, az önfeledt pillanatokat most egy koncertklipen mutatják be, remélve, hogy nemcsak az őszi bulit élhetik át újra a rajongók, de picit átsegíthetnek mindenkit ezen a koncertmentes időszakon is.

LongStoryShort!

A videó a pop-punk csapat első lemezének címadó dalához, a Helóhoz forgott a srácok lemezbemutatóján. A koncert annyira jól sikerült, hogy ugrálás közben a banda szólógitárosának, Nagy Olivérnek ki is fordult a térde, így nyomta végig a koncertet. A fellépés nem csak ezért volt emlékezetes, a baleset és a lemezbemutató öröme mellett még egy leánybúcsút is köszöntöttek a srácok a színpadról.  „A Helóra őszintén nem terveztünk klipet készíteni, Dávid és Matyi [a videó készítői – szerk.] a koncert napján szembesített minket, hogy na ebből bizony zenés videó lesz. Ezért is annyira hiteles az egész. Nem feszültünk rá a dolgokra, amik a képeken láthatóak, azok vagyunk igazán mi. Ezért is, aki még nem volt LSS! koncerten, láthatja, hogy tényleg meghalunk a bulik alatt a színpadon, mindent megteszünk a közönségünkért” – mesélte Varró Bálint, a zenekar basszusgitárosa.

A Helo a nyarat, a balatonozást, a gondtalan bulizást és természetesen az ezzel járó csajozást foglalja dalba, ami a koncertfelvételekkel némiképp kárpótlást jelenthet a közönségnek az elmaradt bulikért „Sajnos most mindenki tudja, milyen helyzet uralkodik. Igyekszünk pozitívan hozzáállni, jönnek az új dalötletek is, annak ellenére, hogy rengeteg koncertünket le kellett mondani. Lehet tavasszal már új anyaggal jelentkezünk, de ez még nagyon a jövő zenéje. Egyelőre nem szeretnénk még ennyire előre tekinteni” – tette hozzá Bálint.

A ’Helo’ című lemezről egyébként nem ez az első videós anyag: korábban a Leléptél című számukhoz készítettek klipet, illetve a Stayhez egy vicces karanténvideót. A zenekar első nagylemeze a Hangfoglaló Program támogatásával és Egyedi Peti produceri segítségével született meg. A csapat a tervek szerint december 28-án a Living Roomban ünnepli harmadik születésnapját, ha a járványügyi intézkedések addig lehetővé teszik, de addig is a Helo képében itt egy falatnyi koncertélmény mindenki számára.

Támogasd Te is a Hard Rock Magazint, légy a Mecénásunk! Kattints a részletekért!

Megosztás