fbpx

Szólólemez készítésébe vágott a Kobra And The Lotus énekesnője. A folk, bluegrass és gospel stílusban íródott szólóanyag jövőre érkezhet.

Kobra Paige

A Kobra And The Lotus zenekar szőke énekese Kobra Paige nemrég a Fabienne Erni (Eluveitie) által vezetett Corona Talk vendégeként beszélt arról, hogy újra belevágott egy szólólemez készítésébe.

„Még két évvel ezelőtt Nashville-ben kezdtem bele egy szólóanyag írásába, de egy időre szüneteltettem a projektet, mivel időközben a zenekarom ’Evolution’ című lemezének készítésére kellett koncentrálnom. Most a karanténidőszaknak köszönhetően felszabadult egy kis időm és leporoltam a projektet. Szóval újra elkezdtem dolgozni a dalokon, zenésztársaimmal Zoomon keresztül oldottuk meg a dalszerző alkalmakat, ami meglepően jól működött. A szólóanyag dalainak alapját egy 12 húros akusztikus gitár és egy dobro gitár mellett más népzenei hangszerek alkotják majd, a dalokra pedig főleg a bluegrass, a folk és a gospel jegyek a jellemzőek. Ez a szólólemez merőben más stílusú lesz, mint amit a bandával csinálunk, de ez is egyfajta módja annak, hogy kifejezzem a zenével, ami bennem van. Ha minden jól megy, akkor jövő év elején megjelenhet, de ehhez az kell, hogy az ősz folyamán rendben menjenek a felvételek.

A Kobra And The Lotus tavalyi ’Evolution’ című lemezéről ITT és ITT írtunk bővebben.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás