Bár már javában tombol a nyár, Jónás Tamás az őszre készül. Új EP-je, az ’Autumn’ legalábbis ezt az évszakot mutatja be, egészen a tél beköszöntéig. Ha egy kis lehűlésre vágysz instrumentális poszt-rock / neo-prog zenével, akkor hallgasd meg a szóban forgó művet!

Jónás Tamás

Megjelent Jónás Tamás harmadik instrumentális rock EP-je, melynek címe ’The Four Seasons – Part 3: Autumn’. Az EP annak a pár éve indult konceptalbum-sorozatnak a harmadik része, melyben a négy évszak hangulatainak zenei megjelenítését követheti végig a hallgató. A négy tételből álló új zene az ősz világát mutatja be, kora ősztől a tél beköszöntéig. Ez tükröződik a számok címében is: The Golden Times, Like Mixing Colors, Dance of Leaves, On the Edge.

A konceptalbum-sorozat első két része, a ’Spring’ és ’Summer’ az elmúlt években jelent meg, Tamás ezzel a sorozattal a modern instrumentális poszt-rock / neo-prog stílust képviseli. A lemez a szerző Bandcamp-oldalán máris kapható, és megtalálható az online zeneáruházakban és streaming alkalmazások kínálatában is (iTunes, Spotify, Deezer stb). Az új ’Autumn’ EP a YouTube-on teljes egészében meghallgatható.

A teljes albumsorozat összesen négy EP-ből áll majd, hamarosan kezdődnek a ’Winter’ számainak felvételei. Az eddig megjelent évszakok is elérhetők itt:

A gitárosok pedig Jónás Tamás friss online tananyagában egy egyszerűen kivitelezhető és mégis rendkívül gyors futamot tanulhatnak meg, mely az új album harmadik számában található.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

 

Megosztás