Meghallgatható az első dal a Shadows Fall két egykori gitárosának új csapatától. A Breaking Point a Living Wreckage hamarosan megjelenő bemutatkozó lemezén is helyet kap.

Living Wreckage

Living Wreckage néven fut az a banda, amelyet a Shadows Fall két egykori gitárosa, Jonathan Donais és Matt Bachand jegyez. A csapatban Jeff Gard (Death Ray Vision) énekes, Matt LeBreton (Downpuor) gitáros és Jon Morency (Let Us Prey) dobos zenél mellettük. „Már jó ideje szerettem volna összehozni egy ilyen stílusban mozgó bandát – mondta Donais. – Jó öreg hard rock / metál, valahol a Skid Row és a Pantera között. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy sikerült megtalálnom a tökéletes srácokat ehhez a csapathoz, és nagyszerű ismét új zenéket játszani a Shadows Fall-béli társammal, Matt Bachanddal.”

 

 

Matt egyébként a még ebben az évben megjelenő lemezen basszusgitáron játszik, ahogy azt az Act Of Defiance-ben is teszi. A szóban forgó albumról – aminek producere Shane Frisby (Unearth, Bury Your Dead) lesz – az első dal máris meghallgatható.

Megosztás