A 20 éves jubileumát tavalyelőtt ünneplő zenekar 2021. március 26-án 19 órakor tartja a különlegességnek számító – és az együttes életében is egyedülálló – riportfilmjének bemutatóját.

Ismerős Arcok

„Mi egy vérből valók vagyunk…” Ki ne hallotta volna már az elhíresült és szállóigévé vált sort? Az Ismerős Arcok zenekar immáron két évtizede van jelen a magyar könnyűzenei életben. Farkas Péter Gábor közel kétórás alkotása a zenekar húszéves pályafutásának megkoronázása, átfogó bemutatása, egyfajta esszencia az együttes életéről. A dokumentumfilm tematikusan – kronológiai sorrendben – mutatja be a zenekar életét olykor archív felvételekkel a kezdetektől napjainkig, kiemelve a legfontosabb állomásokat. Az otthoni környezetben rögzített személyes riportokban a zenészek kendőzetlen őszinteséggel vallanak a világ dolgairól, zenei hitvallásukról. A riportokba ágyazott zenei felvételek az együttes – eddigi legemlékezetesebb – húszéves jubileumi koncertjén készültek, a filmben kiemelt szerepet kapnak az együttes és a közönség kiváló kapcsolatát megjelenítő képkockák.

 

 

Az online eseményre a Jegy.hu felületén lehet belépőt vásárolni, de támogatói opciót is elérhetővé tett az eseményt rendező GrundRecords.

Megosztás