Nagy-Britannia királyi postája – hivatalos nevén a Royal Mail – bélyegsorozatot bocsát ki január 12-én az Iron Maiden tiszteletére, természetesen a néhai királynő sziluettjével. 

Eddie és a fiúk most már bélyegen is elérhetőek, hála a Royal Mailnek, amely egy speciális sorozatot tesz közkinccsé a rajongók nagy örömére. Steve Harris így kommentálta az eseményt: „Megdöbbentünk – természetesen jó értelemben –, amikor hallottunk erről a fajta megemlékezésről, és legalább ugyanígy nem jutottunk szóhoz, amikor először láttuk a bélyegeket. Óriási, és pontosan kifejezik az Iron Maiden lényegét. Büszkék vagyunk, hogy a Royal Mail minket választott, így ápolva örökségünket. A rajongóink imádni fogják.”
„Örvendetes, hogy egy olyan zenekart, mely több mint 40 éve a saját szabályai alapján játszik, ennyire tisztelik hazájában. Büszkeséggel tölt el, hogy ez a hat ember évről évre egyre több rajongót vonz zenéjével és legendás műsoraival, úgy gondolom, ezek a bélyegek hitelesen megörökítik mindezt. Hihetetlen belegondolni, hogy őfelsége, a királynő látta a bélyegeket és – nyugodjon békében – hozzájárulását adta fehér sziluettjével – nyilatkozta Rod Smallwood menedzser, utalva a bélyegeken látható fehér királynői alakra.
A bélyegkollekció rendelhető az Eddie nélküli 8 db-os csomagban, az Eddie-bélyegeket is tartalmazó 12 db-osban és egy bekeretezett, mindent vivős változatban.

 

 

Megosztás