fbpx

Kedves Olvasónk, köszöntünk a megújult Hard Rock Magazinon!

15 éve írjuk a Hard Rock Magazint, és elhatároztuk, hogy egy teljesen új dizájnnal lepjük meg az olvasóinkat. Az előzőt is nagyon szeretjük, de tisztában voltunk vele, hogy elavult, mobilon nem néz ki jól, megérett a megújulásra.

Az elmúlt néhány hónapban folyamatosan dolgoztunk a megújuláson, és azzal, hogy június 1-én elindultunk, nem állnak meg a fejlesztések, módosítások. Egy régi, Drupal-motorral ellátott weboldalról álltunk át WordPressre, ami rengeteg, kívülről nem látható feladatot, fejlesztést igényelt.

Néhány újdonság, amivel te is találkozhatsz a magazin alapvető külső megújulásán kívül:

  • mobilos olvashatóság: ez volt a legfontosabb, hogy telefonon is kényelmesen olvashatóvá váljunk.
  • hozzászólások: sajnos az elmúlt időszakban a beceneves kommentelési lehetőség rossz irányba vitte el a komment-szekciót, így a sok helyen használt Facebook-alapú hozzászólási lehetőséget állítottuk be. Kérünk, hogy hozzászóláskor egyrészt tartsd be a szabályokat, másrészt kapcsold be a facebookos megosztást, hogy ismerőseid is megismerjék a Hard Rock Magazint!
  • e-mailes értesítő: mostantól fel tudsz iratkozni az értesítőre, amivel megkapod a Hard Rock Magazinra felkerülő összes hírt e-mailben! Hamarosan pedig azt is lefejlesztjük, hogy ki tudd választani, milyen típusú cikkek, műfajok érdekelnek.

Mivel készülünk még?

  • logó: hamarosan az oldalhoz hasonlóan a logó is megújul
  • még több friss hír, írás, kritika, beszámoló, interjú
  • az oldal folyamatos javítása, csinosítása – betűtípusokat, méreteket, főoldali elrendezéseket fogunk még tesztelni, és ha kell, módosítjuk

Egyszóval a következő napokban-hetekben még apróbb változtatások előfordulhatnak. Bízunk benne, hogy elnyeri tetszésed az új Hard Rock Magazin, és a korábbihoz hasonlóan fogod olvasni nap mint nap Magyarország vezető zenei online magazinját!

Ezúton szeretnénk megköszönni annak a 100 olvasónknak, akik idejükből szántak a magazin tesztelésére! Rengeteg észrevételt, javaslatot kaptunk, amiket igyekeztünk felhasználni a megújuláshoz!

A Rock legyen Veled!
A Hard Rock Magazin szerkesztősége


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megújult a Hard Rock Magazin!

Megosztás