fbpx

Hat éve lépett fel utoljára Magyarországon az In Flames, akkor a Barba Negra Music Clubban adtak teltházas koncertet. Most májusban a jóval nagyobb befogadóképességű Barba Negra Trackben gyűlhetnek össze a rajongók.

In Flames

Az In Flames 1990-ben alakult Göteborgban, és a dallamos death metal egyik megteremtőjeként vált világhírűvé. Tizenhárom stúdióalbummal, számtalan sikeres világkörüli turnéval, több millió eladott lemezzel és hatalmas rajongói bázissal az In Flames megállíthatatlan erőnek bizonyult a kemény zene területén.

Svédország vezető metal együttese soha nem torpant meg 20 éves pályafutása során. A kezdetek dallamos death metalja azóta egyedi hangzásvilággá fejlődött, amely lemezeiken is megmutatkozott, különösen az ’A Sense Of Purpose’, a ’Sounds Of A Playground Fading’, a ’Siren Charms’ anyagokon, vagy legújabb albumukon, az ’I, The Mask’-en, amelynek felvételei Los Angelesben zajlottak, a többszörös Grammy-jelölt producer, Howard Benson közreműködésével. Az eredmény: slágerlista első hely az amerikai rocklistán, valamint Svédországban és Ausztriában, és második hely Németországban.

A világszerte kedvelt banda már olyan zenekarokkal turnézott, mint a Judas Priest, az Avenged Sevenfold vagy a Disturbed, miközben hatással voltak a mai népszerű rock- és metal előadókra. Az In Flames egy olyan együttes, amelyre a rajongók világszerte támaszkodhatnak, és támogatja a Jesterheads tagjait, hogy az „In Flames We Trust”, vagyis az “Erős vár nékünk az In Flames” szerint éljenek.

A budapesti fellépésre jegyek január 24-én 11 órától kaphatók a www.livenation.huwww.funcode.hu és a jegy.rock1.hu oldalakon. Korlátozott számban VIP csomagok is elérhetők a koncertre.

Időpont: 2020. május 22.
Helyszín: Barba Negra Track

További információk:

www.inflames.com
www.livenation.hu
www.funcode.hu
jegy.rock1.hu

Megosztás