Februárra halasztotta új albumának megjelenését a H.E.A.T, a promóció viszont nem áll le, a svéd banda ugyanis Come Clean címmel egy újabb dalról rántotta le a leplet.

H.E.A.T

Ahogy azt már korábban megírtuk, február 21-én jelenik meg a H.E.A.T új lemeze ’H.E.A.T II’ címmel. Az albumról a srácok korábban ezt mondták: „Így szólnánk, ha a debütalbumunk 2019-ben készült volna, erre utal a cím. Először a vadonatúj kislemezdal, a  One By One jön ki egy animációs kisfilmmel, majd később, még az ősz folyamán a Rise című himnusz. A One By One az emberek megvilágosodásáról szól, és egy alternatív életutat mutat meg. Ha úgy tetszik, egy járatlan utat…”

Alább a One By One és a Rise után itt a Come Clean is, de előtte érdemes elolvasni Erik Grönwall énekes gondolatait a sokak számára nagyon várt új anyagról: „Úgy döntöttünk, hogy azt csináljuk, amit a legjobbnak gondolunk, ez pedig a dallamos rock, úgyhogy mindent beleadunk. Számomra ez a lemez a ’Tearing Down The Walls’ és az ’Address The Nation’ kombinációja, csak súlyosabban.”

Megosztás