A végéhez ért a ‘Prequelle’ albummal indított ciklus, így Mexikóvárosban a rajongók részesei lehettek Cardinal Copia visszavonulásának és Papa Emeritus IV felszentelésének.

Ghost – Bemutatkozott Papa Emeritus IV

Mexikóvárosban zárult Cardinal Copia ‘Prequelle’ albumhoz tartozó ciklusa, ezzel együtt hagyományosan bemutatkozott a banda „új” frontembere, vagyis Tobias Forge új alteregója, Papa Emeritus IV. A szertartásos jelenetben a maszk mögött rejtőző Forge apácák gyűrűjében lényegült át, az Arrival című ABBA-sláger sajátos feldolgozására. Alább megtekinthetsz egy rajongói felvételt a ceremóniáról.

A koncertet követően Forge az Instagramon mondott köszönetet a rajongóknak: „Köszönet a meleg fogadtatásért és a vendégszeretetért, Mexikóváros! Keresve se találhattunk volna jobb helyet Papa Emeritus IV felszentelésére. Végtelenül hálásak vagyunk és alig várjuk, hogy 2021-ben újra találkozzunk.”

Ghost jövőre esedékes új stúdiólemeze Forge szerint megint csak egyfajta reakció lesz az előző albumra, csakúgy, mint a ‘Prequelle’ és a ‘Meliora’ esetében. Előbbiről írt kritikánkat ITT olvashatjátok el.

Megosztás