Pénteken adtunk hírt Felkai Miklós holnapi életműkoncertjéről, amely technikai okok miatt ÚJ HELYSZÍNEN, a székesfehérvári FEZEN Klubban kerül megrendezésre!

Felkai Miklós

Eredetileg a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba hirdették meg Felkai Miklós életműkoncertjét – amely egyben új albumának a lemezbemutatója is –, de technikai okok miatt ÚJ HELYSZÍNEN, a székesfehérvári FEZEN Klubban kerül megrendezésre! A korábban megváltott jegyek feltételezhetően érvényesek, illetve a TIXA oldalán (ahol jelen pillanatban még az eredeti helyszín szerepel) váltható jegy elővételben, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

 

 

Felkai Miklós a LUX, az Apostol és a Color együttesekben vált népszerűvé, de volt egy Felkai Jam nevű saját csapata és készített lemezt a Fantomasz nevű bandával is. Nevéhez fűződik az elhíresült 1986-os ’Gitárpárbaj’, melynek azóta két folytatása is lett, közben készített három instrumentális szólólemezt, az első kettő még a nyolcvanas évek végén jelent meg „bakeliten” F.F. Miki név alatt, a harmadikat 2015-ben adta ki a Tom-Tom Records, míg végül a negyedikkel az ötvenéves LUX-jubileumot is felkaroló GrundRecordsnál kötött ki. Több évtizede tartó zenei pályafutását május 23-án, azaz holnap egy nem mindennapi estén foglalja össze, ekkor kerül megrendezésre életműkoncertje, amely egyben az új album lemezbemutatója is. Egy estén színpadra lép a LUX, az Apostol, a Color és a Felkai Jam, vendégként szerepel CharlieVarga MiklósB. Tóth LászlóMakrai Pál és Csákvári László.

A ‘Felkai IV. (New Age)’ című új Felkai-albumon mindössze egy közreműködő vendégszerepel, Mits Marci szaxofonon, minden más hangszeren Felkai Miklós játszik. További részleteket és hivatalos végighallgatós linket is közöltünk pénteki hírünkben, amelyben egy interjú is olvasható a művésszel.

Megosztás