fbpx

Jövő héten kerül boltokba a veszprémi power/thrash metal banda új albuma, ami mellett a zenekar vezetője, Takács Árpád egy másik remek hírt is megosztott.

Éjfény

„Immáron a nyolcadik év csend után, végre-valahára megjelenik a legújabb lemezünk, az ’Üvöltő’! A szerelemesek kedvéért Valentin-napon, február 14-én lesz elérhető az album, az összes létező és fontos online zenei áruházban ott leszünk, bökjetek rá bátran, hogy CD is lehessen belőle! Március elején az angol nyelvű verzió is a tiétek lesz, hát milyen jó már? Az idei első koncertünk február 8-án, Budapesten lesz az Analog Music Hallban, gyertek-gyertek, mindig örülünk nektek!

Az Éjfénytől független másik remek hír pedig, hogy cirka két évtizedes csúszással, de elkészült a szólólemezem is (igen, valahogy jó barátunk lettünk a nem túl szűk határidőkkel). Jövő héten az első klipet már le is zsűrizhetitek, utána pedig nagyon hamar ott lesz a teljes album is a már említett boltok virtuális polcain. Valószínűleg sokan nagyon meg fognak lepődni, de nem lövöm le a poént, majd meghalljátok.”

A korábban említett február 8-i koncert Facebook-eseménye ITT található.

Takács Árpád Éjfény - Üvöltő

Megosztás