A 40 éves karriert a háta mögött tudó német énekesnő egy interjúban megemlítette, hogy már hat nótával elkészültek, így várhatóan jövő év közepe felé megjelenhet az új lemeze.

Doro

Doro egy finn magazinnak adott interjúban válaszolt arra a kérdésre, hogy van-e valami, amit 40 évnyi rockénekesi karrier után is el szeretne még érni: „Minden dalnál, lemeznél, koncertnél – legyen az kicsi vagy nagy – minden tőlem telhetőt megteszek, hogy az emberek jól érezzék magukat és hogy sok erőt és energiát adjak nekik. Hatalmas dolog lenne, ha még sokáig tudnám ezt csinálni, akár 10-20 lemezt is készíteni, mert akkor azt csinálhatnám, amit szeretek. Szeretem az embereket és azt hiszem, arra születtem, hogy feldobjam őket, hogy inspirációt, motivációt és pozitív metálerőt kapjanak tőlem. Tehát ezt szeretném folytatni, nincsenek más álmaim. Kétségkívül megélem az álmaimat azáltal, hogy zenélek.”

Az 56 éves német énekesnő így folytatta: „Hároméves korom óta énekesnő akartam lenni, még a munkahelyem is otthagytam, mert akkor indultunk turnéra a Judas Priest társaságában. Grafikus voltam akkoriban, de arra gondoltam, szívesen csinálnám ezt egész életemben, ha tehetném. De az állatokat is szeretem. Ez a másik szenvedélyem. Épp most írtam egy dalt az új albumhoz Heavenly Creatures címmel – ez amolyan munkacím. Szeretem a kutyákat, a lovakat – de minden állatot – és megpróbálok segíteni néhány állatmenhelynek.”

Arra a kérdésre, hogy a rajongók 2021-ben számíthatnak-e új albumra tőle, azt felelte: „Igen, jövőre lesz, és remélhetőleg egy turnét is tudunk csinálni az album megjelenése után. De majd meglátjuk. Már hat dalunk elkészült – egy nótát már korábban bemutattunk – szóval azt hiszem, jövő év közepén megjelenhet.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás