Májusban új fejezet kezdődött a Dilemma történetében, hiszen egy új tag került be a zenekarba Reinier Siemons személyében, aki zenei végzettségének megszerzése után sessionzenészként és zenetanárként dolgozott.

Reinier Siemons Dilemma

Reinier több projekt csapatban zenélt eddig a jazz, a blues és a heavy metal stílusban is. Ennek ellenére mindig is a dallamos progresszív rock volt a személyes kedvence, ezért egy percig sem hezitált akkor, amikor a Dilemma zenészei meghallgatásra hívták. Az egyéni képességek mellett a személyisége miatt döntöttek úgy Collin Leijenaarék, hogy ő kapja meg a megüresedett poszt betöltésére a jogot. A basszeros Erik van der Vlis helyét vette át, aki nemrég jelentette be távozását személyes okokra és másik zenekarának a programjai miatti ütközésekre hivatkozva. A csapat többi tagja elmondta, hogy barátságban és békében váltak el egymástól és megköszönték Eriknek az időt, amit a Dilemmára fordított. Szerintük egy fejezet most lezárult, de ez még nem a könyv a vége.

Dec Burke énekes-gitáros így köszöntötte az új tagot: „Örülök, hogy Reiniert máris a fedélzeten köszönthetjük. Vele előre menni könnyebb lesz, hisz tőle is hatalmas energiát kapunk.”

Collin Leijenaar dobos is lelkendezett: „Én már korábban zenéltem együtt Reinierrel, így igazi öröm a számomra, hogy a zenekarhoz csatlakozik. Ő egy csodálatos ember és zenész, aki a legjobb helyre került.”

A frissen igazolt basszer pedig így reagált: „Nagyon izgatott vagyok, igazi megtiszteltetés, hogy én kaptam meg a lehetőséget, hogy a Dilemmához csatlakozzak! Az ő egyedi progresszív stílusuk igazán beszédes a számomra. Már nagyon várom, hogy új zenét írjunk a srácokkal!”

A csapat egyébként az elkövetkező hetekben és hónapokban a következő nagylemez anyagán dolgozik, amelyhez írnak és hangszerelnek. Ez várhatóan csak 2021-ben jelenhet majd meg. A 2018-as nagyszerű albumról, a ’Random Acts Of Liberation’-ról IDE kattintva olvasható el lemezkritikánk.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás