A Deep Purple ma is a világ egyik legaktívabban koncertező zenekara, nemrégen fejezték be az idei turnét és már most kész van a jövő nyári fellépések menetrendje.

Deep Purple

Az elmúlt harminc esztendőben nem volt olyan, hogy a Deep Purple ne turnézott volna, ki tudja, hányszor járták már körbe a bolygót. Idén sem volt ez másképp, ráadásul a stúdióban is elég sok időt töltöttek, hiszen készül a következő album, ezúttal Simon McBride gitározásával. Erről ugyan sokat még nem tudunk, de 2024 nyarán újra Európában játszanak, úgy néz ki, hogy ezúttal hazánk kimarad a jóból.

 

 

A zenekar elhivatottságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nem sokkal karácsony előtt, december 17-én az indiai Bangalore-ban úgy léptek fel a Bandland fesztiválon, hogy Don Airey betegség miatt nem vehetett részt a koncerten. Hogy mi volt a probléma, azt nem részletezték, viszont a koncert zavartalanul lezajlott, hiszen Adam Wakeman, Rick Wakeman kisebbik fia ugrott be helyettesként a billentyűs posztra. Erről tanúskodik az alábbi rajongói felvétel is.

Megosztás