Ozzy Osbourne – Klippremier: Under The Graveyard

írta karpatisz | 2019.12.20.

Még mindig nem derült ki pontosan, hogy mikor jelenik meg az ’Ordinary Man’, a lemez népszerűsítése azonban továbbra is halad. Ezúttal az első önálló dal kapott hivatalos kisfilmet, amelyben Jack Kilmer alakítja Ozzy-t, Jessica Barden pedig a feleség és menedzser szerepét.

 

 

Közel tíz évig nem halhattunk Ozzy Osbourne-tól új saját szerzeményt, nemrég azonban megtört a jég. Az Epic Records gondozásában érkezik 2020 elején az 'Ordinary Man', melyen Ozzy mellett Andrew Watt gitározik, Duff McKagan (Guns N' Roses) basszusgitározik és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol. Ozzy így mesélt az anyagról: „Ez az album egy ajándék egy felsőbb hatalomtól! Ez bizonyítja, hogy sosem érdemes feladni! Minden akkor kezdődött, amikor Kelly bejött hozzám és azt kérdezte: »Volna kedved egy Post Malone-dallal dolgozni?« Az első reakcióm az volt, hogy ki a fene az a Post Malone? Elmentem Andrew házába, és azt mondta, ne aggódjak, gyorsan össze tudjuk hozni. Miután befejeztük a dalt, azt kérdezte tőlem: »Volna kedved egy teljes albumot elkezdeni?« Erre rögtön azt válaszoltam, hogy nagyon jó volna, de pont mostanában gondolkodtam azon, hogy hat hónapig viszont nem szeretnék egy alagsori stúdióba bezárkózni. Aztán idővel meglett a lemez. Duff és Chad később érkeztek, először csak jammelgettünk, majd később bekapcsolódtak a már megírt dalok munkájába. Korábban már mondtam Sharonnak, jó érzés volna, ha egy lemezt össze tudnék még rakni, de addig csak a fejemben motoszkált és nem hagyott nyugodni, amíg Andrew oda nem tette a lehetőséget az orrom elé. Remélem, hogy az emberek élvezni fogják, mert a szívem és lelkem is beletettem ebbe az albumba.”

A Straight To Hell című tétel után visszakanyarodunk az Under The Graveyardra. A kisfilm rendezője Jonas Akerlund, aki a Let Me Hear You Scream és a Gets Me Through kapcsán már dolgozott együtt az énekessel. 

Ozzy így nyilatkozott a dallal kapcsolatban: „Az Under The Graveyard története egy minifilmmé fejlődött, amelyet Jonas Akerlund hozott. De bevallom nektek őszintén, nem volt könnyű megnéznem, mert életem legsötétebb pillanatait hozta fel. Szerencsére Sharon ott volt, felkarolt és hitt bennem. Ez volt az első alkalom – és bizonyára nem is az utolsó – hogy ő ott volt nekem és az ő támogatásának köszönhetően fel tudtam épülni.”

Legutóbbi hozzászólások