Slayer – „Teljesen kizárt, hogy visszatérjenek”

írta TAZ | 2019.12.04.

November 30-án utolsó koncertjét is lejátszotta a Slayer. A rajongók ugyanakkor a Mötley Crüe és a Guns N’ Roses példája nyomán már arról beszélnek, hogy a banda úgyis visszatér néhány éven belül, azonban Kerry King felesége lehűtötte a kedélyeket.

Az inglewoodi The Forum színpadán adta utolsó koncertjét a Slayer november 30-án. A banda frontembere, Tom Araya érzelmesen búcsúzott a rajongóktól a koncert végén, ahol a következő műsorral állt színpadra a thrash legenda:

01. South Of Heaven
02. Repentless
03. Postmortem
04. World Painted Blood
05. Hate Worldwide
06. War Ensemble
07. Stain Of Mind
08. Disciple
09. When The Stillness Comes
10. Born Of Fire
11. Payback
12. Seasons In The Abyss
13. Jesus Saves
14. Chemical Warfare
15. Hell Awaits
16. Dead Skin Mask
17. Show No Mercy
18. Raining Blood
19. Mandatory Suicide
20. Angel Of Death

Annak ellenére, hogy a Slayer befejezte karrierjét, természetsen nem tűnnek el teljesen, erről a csapat menedzsere, Rick Sales beszélt nemrég. Nyilatkozatának hatására sok rajongó már azt vizionálja, hogy Kerry Kingék 2022-ben visszatérnek, azonban Ayesha King, a gitáros felesége az Instagramon üzent az optimista rajongóknak: „Teljesen kizárt, hogy a Slayer visszatérjen. Kerry King nem olyan, mint Mick Mars vagy Slash. Nekem talán csak egy kicsivel több infóm van, mint nektek.”

Szerinte egy új albumra sem érdemes várni, de azt is elmondta, hogy foagadhatunk rá, hogy ez a koncert jelenti a Slayer végét.