Stone Temple Pilots – Akusztikus album érkezik februárban

írta karpatisz | 2019.12.03.

A Stone Temple Pilots új zenei élménnyel kedveskedik rajongóinak, ugyanis történetük során először készítettek akusztikus albumot. A tíz dalt tartalmazó ’Perdida’ 2020. feburár 7- én lát majd napvilágot.

Tíz igazán személyes hangvételű mű, amelyhez befelé forduló szövegvilág társul. Ezekhez még néhány váratlan hangszer is társul, így bátran kijelenthetjük, hogy ez egy különleges zenei kaland lesz. A zenekar basszusgitárosa, Robert DeLeo így mesélt a lemezről: „A ’Perdida’ dallami megmutatják, hogyan dolgozzuk fel a fájdalmat, valamint keressük az értelmet és hagyjuk, hogy a fájdalomból valami szép alakuljon ki. Amikor a saját életemben voltak események, amelyek megviseltek, akkor leültem és egy őszinte beszélgetésem volt a gitárommal. Ez a legjobb terápia!”

„A ’Perdida’-hoz hasonló akusztikus albumot már nagyon régóta szerettünk volna elkészíteni – fűzte hozzá Eric Kretz dobos. – Volt egy unplugged előadásunk még 1993-ban az MTV-ben. Aztán persze ha koncertezünk, akkor is szokott lenni egy mini akusztikus blokkunk. Robert és Dean az első ötleteiket még a tavalyi turnén hozta, tudtuk, hogy eljött a tökéletes időzítés egy akusztikus albumhoz.”

A Rhino Records már ki is tűzte az újdonság megjelenését 2020. február 7-re, amely CD és vinly lemezen lesz kapható. Az csapat webes kereskedésében (ITT) akár pólót, pulóvert is rendelhetünk magunknak. A kiadvány tartalmából pedig már egy ízelítő is van, a nyitó Fare Thee Well máris elérhető a YouTube-on.

’Perdida’ dallista:

01. Fare Thee Well
02. Three Wishes
03. Perdida
04. I Didn't Know The Time
05. Years
06. She's My Queen
07. Miles Away
08. You Found Yourself While Losing Your Heart
09. I Once Sat At Your Table
10. Sunburst