Dying Wish – Nézd meg a koncerten forgatott klipet a Szilánkok című dalhoz!

írta Hard Rock Magazin | 2019.11.15.

Októberben közösen ünnepelte a Dalriada a 15., illetve a Nevergreen a 25. születésnapját a Barba Negrában, az esemény vendégeként a Dying Wish is bemutatta friss nagylemezét.

Az új korong Szilánkok című dalához itt készült koncertes videoklip, az Árnyékvilág után az ’Üvöltő sötét’ lemez második klipes dalaként.

“Ez az én lázadástörténetem. Mintha magammal kiabálnék, persze a fotelból, sörrel a kezemben, de mégis, mintha ott lenne az a mindent borítani akaró, kételyekkel küzdő énem, aki szilánkká tud válni, akit az egyébként konszolidált énem meg egy legyintéssel elintéz, hogy aztán a refrénből jöjjön egy kis 'asztalcsapkodás' kettőnk között.”  mesélte a dalról októberben a HammerWorld Magazinnak Dömötör Balázs énekes.

Az ’Üvöltő sötét’ című friss Dying Wish-korong október elején jelent meg, rajta több ismert zenész is vendégeskedett, a keverésért és maszteringért felelős Cserfalvi “Töfi” Zoltán a Wishtrumetal dalban gitározott Szíjártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela) és Kemencei Balázzsal (Wall of Sleep, Stonedirt) együtt, a lemez hangmérnöke, Boros Béla az Árnyékvilág című tételhez játszott fel egy basszusgitár szólót, Perge Adrián és Hocza Róbert (Mytra) pedig több dalban is a billentyűs hangszerekért feleltek. A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban készültek.

Legutóbbi hozzászólások


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!