Stone Sour – Decemberben jön Corey Taylorék első koncertkiadványa

írta karpatisz | 2019.11.08.

A csapat hivatalos oldalán jelent meg a hír, miszerint december 13-án jelenik meg a Stone Sour első hivatalos koncertkiadványa.

 

 

A ’Hello, You Bastards: Live In Reno’ címmel érkező anyagon a csapat 16 legjobban szeretett dalát hallhatjuk majd, köztük olyanokat, mint az Absolute Zero, a Through Glass és a Song #3. A felvételek 2018. október 5-én készültek a Grand Sierra Theatro színpadán, a Nevada államban található Reno városában. A élő album a digitális platformokon, CD lemezen és limitált 2500 példányos vinyl lemezen lesz kapható. A vinyl lemez mellett poszter, pengetők, dedikált műsor, a színpad hátsó részhez vezető passz és a letöltési kódot tartalmazó kártya lesz megtalálható.

A kiadvány érkezésével kapcsolatban a csapat gitárosa, Josh Rand így nyilatkozott: „Nagy örömömre nekem jutott a feladat, hogy bejelenthetem, hogy megjelenik a Stone Sour első hivatalos koncertkiadványa. A csapat a renói buliját teljes egészében felvette még az előző évben, október 5-én. Nagyon büszkék vagyunk rá, mert 100 százalékban élő, semmi utómunka nem volt rajta. Azért nem tökéletes, mint ahogy mi sem. Én egy lemezgyűjtő vagyok, így fontos volt a számomra, hogy készüljön belőle egy limitált kiadvány. Nos, ez a változat igen különleges lett, világszerte csak 2500 példányban készül el a 180 grammos vinyl változat, amelyre a legjobb minőségű audió került. Remélem nektek is annyira élvezetes lesz hallani, mint nekünk eljátszani a bulit.”

A csapat tagjai már megerősítették, hogy a ’Hydrograd’ folytatásán is dolgoznak. Corey Taylor így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „A zenésztársasim már a turné első pillanatától kezdve elkezdtek új dolgokat írni. Egyszerűen nem tudunk leállni, így nincs rajtunk nyomás! A legjobb dolog az, hogy tudjuk mennyi jó dalunk van és így élvezhetjük őket. De tudjuk, ha eljön az idő a demók elkészítésére, addigra már ott lesz nekünk az az anyag, ami korábban a turnén megírtunk. Nincs nyomás, csak jóízűen dolgozhatunk.”

’Hello, You Bastards: Live In Reno’ dallista:

01. YSIF
02. Taipei Person / Allah Tea
03. Do Me A Favor
04. Knievel Has Landed
05. Whiplash Pants
06. Absolute Zero
07. Bother
08. Tired
09. Rose Red Violent Blue
10. 30/30-150
11. Get Inside
12. Reborn
13. Song #3
14. Through Glass
15. Made Of Scars
16. Fabuless

Legutóbbi hozzászólások