Coldplay – Három dallal hangolódunk az új, dupla albumra

írta Hard Rock Magazin | 2019.11.05.

A Coldplay rajongói hamarosan kezükben tarthatják a zenekar nyolcadik stúdióalbumát, ugyanis november 22-én érkezik az ’Everyday Life’.

Az 53 percnyi zene dupla lemezre került, a banda kettéosztotta a dalokat: a repertoár első fele a „Sunrise”, a második fele pedig a „Sunset” címet kapta. A rádiós listákon két új dal is előkelő helyeken szerepel, az Orphans és az Arabesque máris a közönség nagy kedvencei lettek. A világ egyik legnépszerűbb zenekarának a friss lemez bejelentésének napján debütált az albumhoz kapcsolódó első klipje, amely az Orphans című dalhoz készült, és már meg is nézheted a YouTube-on.

Az ’Everyday Life’ nemcsak azért különleges, mert kétrészes album, hanem azért is, mert a borítót a Coldplay gitárosának, Jonny Bucklandnak nagyapja, és az ő zenekarának egy 1919-es fotója inspirálta. A brit együttesnek olyan szenzációs slágereket köszönhetünk, mint a Spotify-on több mint 1 milliárd streamet generáló The Chainsmokersszel közös Something Just Like This, vagy a nagysikerű Paradise című daluk, ami a YouTube-on több, mint 1 milliárd megtekintésnél jár.

’Everyday Life’ dallista:

CD 1 – Sunrise:

01. Sunrise
02. Church
03. Trouble In Town
04. BrokEn
05. Daddy
06. WOTW / POTP
07. Arabesque
08. When I Need A Friend

CD 2 – Sunset:

01. Guns
02. Orphans
03. Èkó
04. Cry Cry Cry
05. Old Friends

06. بنی آدم
07. Champion Of The World
08. Everyday Life