Sons Of Apollo – Már előzetes is van a koncert DVD-ről

írta karpatisz | 2019.07.10.

Még egy év sem telt el azóta, hogy – a budapesti koncert után pár nappal – a bulgáriai Plovdivban adott különleges bulit az amerikai sztárcsapat. Az élő filmet tartalmazó kiadványok promóciója elkezdődött, máris tesztelhető egy háromperces részlet.

A Mike Portnoy és Derek Sherinian által életre hívott formáció különleges koncertet adott a Bulgáriában található Plovdiv városában, ahol az első felvonásban önállóan szerepelt az ötösfogat, ahol a ’Psychotic Symphony’ volt a főszereplő. Az est második részében érkezett a különleges feldolgozás műsor, ahol a Plovdiv Psychotic Symphony névre keresztelt vonószenekar és kórus is ott volt a Sons Of Apollo tagjai mellett. Ebben a részben Led Zeppelin-, Rainbow-, Aerosmith-, Ozzy Osbourne-, Pink Floyd- és Queen-feldolgozásokat adtak elő. Már a turné korai szakaszában meghirdették, hogy az est műsorát rögzítik egy jövőben megjelenő kiadványhoz.

Az augusztus 30-án megjelenő ‘Live With The Plovdiv Psychotic Symphony’ tartalmába máris belenézhetünk, a kiadónak köszönhetően már tesztelhető az első hivatalos előzetes a filmről. Emlékeztetőül pedig ismét elolvashatjuk a „munkamániás” dobos ajánlóját a koncertkiadványhoz: „Már több zenekarommal adtunk ki koncertkiadványt az elmúlt években, de azt kell mondjam nektek, hogy a Sons Of Apollóval felvett az egyik legkülönlegesebb mind közül. Mindent tökéletesen sikerült összehangolnunk arra az estére, egy csodálatos római kori amfiteátrum, egy nyári este. Az első részben csak SoA-anyag szólalt meg, míg a másodikban egy erre az alkalomra összeállított feldolgozáscsokor. Ezt még megfejeltük egy szimfonikus zenekarral és kórussal is. Egy varázslatosan sikerült este volt, amit most már a teljes világgal megoszthatunk, ez egy gyilkos koncertcsomag lesz!”