Generation Axe – Itt a Sideways a Kínában felvett buliról

írta karpatisz | 2019.05.10.

A következő hónap végén lát napvilágot az öt kiváló gitárost tömörítő formáció koncertfelvétele, melyet egy friss részlettel népszerűsítenek. Nuno Bettencourt és Zakk Wylde előadásában egy Citizen Cope-feldolgozást hallhatunk a lapozás után.

Tavaly novemberben számoltunk be arról, hogy a Generation Axe zenészeinek műsorát megörökítő kiadvány, a ’Generation Axe - The Guitars That Destroyed The World: Live In China’ Pledge Music kampánya (ITT) elindult, ahol a résztvevő gitárosok rengeteg különlegességgel kedveskednek a rajongóiknak. Azok, akik a hagyományos módon szeretnék beszerezni a koncertkiadványt, június 28-ig kell várjanak, hiszen ekkor jelenik meg a kínai felvétel digipak CD-n és sárga színű 2 LP lemezen az earMUSIC jóvoltából. A korong tartalmából a Frankenstein után most a Sideways című dalt ismerhetjük meg.

A Generation Axe menedzsmentje is kiadott egy közleményt a Pledge Music körüli botrány miatt, ők így jeleztek a támogató rajongók felé: „Mi is szerettünk volna friss információt adni azoknak a rajongóknak, akik bármit is vásároltak a Pledge Music által gondozott előrendelési kampányban. Köztudott, hogy a cégnek problémai vannak. Annak ellenére, hogy a Pledge Music a jelenlegi összes kampányát csúsztatja, mi még reménykedünk benne, hogy teljes egészében teljesíti a CD és vinyl megrendeléseket is. Ők kijelentették nekünk, hogy aktívan keresnek olyan szállítókat, akik teljesítik felétek és felénk is a kötelezettségeket. Ebben a pillanatban mi egy 'gesztust' tettünk feléjük, hogy bízunk a szavukban és bízunk abban, hogy minden megvalósul az ígéretek szerint. Ha nem, akkor több olyan lépést fogunk tenni, amivel mindenki elégedettségét elérjük. A ’Generation Axe - The Guitars That Destroyed The World: Live In China’ június 28-án jelenik meg az earMUSIC gondozásában. Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket! Rengeteg munka volt a kulisszák mögött, hogy tisztázzuk a helyzetet, még lesz is, folytatjuk tovább!”