Hellyeah – Roy Mayorga lesz a csapat dobosa

írta karpatisz | 2019.05.07.

A mai napon jelent meg az amerikai csapat Facebook-oldalán, hogy a Stone Sour dobosa tölti be a megüresedett dobos posztot.

2018. június 22. fekete nap volt a metalzene rajongóinak, ugyanis ezen a napon hunyt el Vinnie Paul, akit a Pantera mellett a Damageplan és a Hellyeah zenekarokban láthatott a közönség világszerte. Vinnie még be tudta fejezni a Hellyeah következő albumának dobsávjait, melyet így dícsért a Facebookon tavaly: „Találkozunk jövőre, mégpedig egy olyan lemezzel, ami el fog titeket söpörni!” Az előző két nagylemezhez – a 2014-es ’Blood For Blood’ és a 2016-os ’Unden!able’ – hasonlóan most is a Las Vegasban található The Hideout Recording Studióban készültek a felvételek Kevin Churko producer vezetésével. A csapat webes kereskedésébe látogatva egy apró új információt találhatunk, miszerint június 28-án lát napvilágot az említett album, melyről a 333 című dalt már megismerhettük. Előrendelést CD, LP és pólót tartalmazó csomagokra lehet leadni ITT.

A Hellyeah tagjai nem titkolták, hogy koncerten is szeretnének megemlékezni elhunyt társukról, a legközelebbi buli néhány nap múlva lesz, május 11-én Las Vegasban lépnek színpadra. A csapat ma tette közzé hivatalosan, hogy a Stone Sour dobosa, Roy Mayorga lesz a vendégük a „Celebrating the Life of Vinnie Paul Abbott” nevű eseményen.

A hivatalos közlemény így szól: „Köszöntsétek barátunkat és testvérünket, Roy Mayorgát, aki a vendégünk lesz a dobok mögött! Ő segít majd, hogy megemlékezzünk Vinnie Paulról. Ők ketten nagyra becsülték egymást. Ez az, ami segít nekünk, hogy ez a helyzet nekünk is könnyebb legyen. Készüljetek, jövünk!”