Front – Ez az album már 36 éve esedékes volt

írta karpatisz | 2019.04.12.

Nem mindennapos eseményről számolhatunk be, ugyanis az Alapi István (gitár), Szilágyi Péter (billentyűs hangszerek), Vincze László (basszusgitár) és Fekete Sándor (dob) felállású jazz-rock zenekar önálló kiadványa végre megjelent.

Alapi István, még az előző év nyarán említette, hogy dolgoznak azon, hogy a Front zenekar saját dalait tartalmazó albuma megjelenhessen. A sokéves-, évtizedes várakozás véget ért, hiszen a zenekar megosztotta Facebook-oldalán, hogy elkészült az ’Echoes From The Past’, amelyen a kvartett nyolc saját szerzeménye hallható, köztük a 22 perc hosszúságot meghaladó Princess With 7 Head is. A dalok nagy részét még a nyolcvanas években kezdték megírni, de a végleges formájukat csak mostanra érték el. Ahogy a gitáros legutóbbi kiadványának, úgy a Front újdonságának is Havancsák Gyula készítette a borítóját.

Természetesen a lemezbemutató buli sem maradhat el, hazai pályán lesz látható a Front május 3-án este a salgótarjáni Club Vintage színpadán (Facebook-esemény ITT), ahol természetesen a CD is megvásárolható lesz. Aki viszont már előbb szeretné hazavinni a lemezt, az küldjön egy privát üzenetet a zenekarnak a Facebookon.

’Echoes From The Past’ dallista:

01. Alladin And The Foot Of the Costermonger
02. Non-Working Day
03. Solar Eclipse
04. Papua Disco
05. Dead End
06. Echoes From The Past
07. Dream Of Sacristy
08. Princess With 7 HeadLegutóbbi hozzászólások


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!