Stardust – A Frontiers Musichoz szerződtek

írta CsiGabiGa | 2018.12.27.

A '80-as éveket megidéző melodikus rock / AOR zenét játszó Stardust első magyar zenekarként szerződött le a Frontiers Musichoz, és jövőre már várható az első nagylemez is.

„Örömmel jelentjük be, hogy egy hosszú, kemény munkafolyamat végén sikerült a Frontiers Music kiadóval szerződést kötnünk, és a rég várt első Stardust-album munkálatai is célegyenesbe fordultak, januárban már a keverést kezdjük.” – jelentette be karácsonyi jókívánságai kíséretében a Stardust zenekar. Szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattak volna! Az album 11 dalt tartalmaz majd, plusz egy bónuszfelvételt. A dalok között van négy fantasztikus Mark Spiro-dal, melyeket a kiváló AOR-szerző kifejezetten a magyar fiúknak írt, és egy közös szerzemény is, továbbá egy Pat Benatar-feldolgozás. A lemez megjelenése 2019 júniusa/júliusa körül várható.

A csapat eddig egy saját kiadásban megjelent EP-vel büszkélkedhet, melyet a német sztárproducer, Michael Wagener kevert, aki a stílus nagyjainak (White Lion, Dokken, Mötley Crüe, Warrant, Skid Row) korábbi lemezein is munkálkodott. Az alábbi linken meghallgatható ez a háromszámos EP.

A zenekar tagjai:

Mickey Summers (Horváth Ákos) – ének
Tommy Geller (Gellér Tamás) – gitár, vokál
Ben Martin (Marton Bence) – basszusgitár, vokál
Tim Keeley (Kiss Tibor) – dob
Kenny Legrand (Nagy György) – billentyűs hangszerek