Pretty Maids – Elmarad a pesti koncert (is)

írta CsiGabiGa | 2018.03.27.

Nemrég jelent meg a zenekar Facebook-oldalán a rövid hír: „Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Ronnie Atkins egy bázeli kórházban fekszik Svájcban. Szerencsétlen ütést szenvedett a fején, mentővel vitték kórházba, jelenleg is folynak a vizsgálatok vele kapcsolatban.”

 

 

Majd így folytatják: „A legfrissebb hír, hogy tudatánál van, de megfigyelésre bent tartják egy darabig. Ennek következtében a turné utolsó három koncertje [a budapesti is – szerk.] és a tervezett DVD-felvétel elmarad. Sajnáljuk, hogy így történt és tudjuk, hogy sokan messzire utaztatok ezért a koncertért, de most Ronnie egészsége a legfontosabb számunkra. Ha felépül, bepótoljuk az elmaradt show-kat és a filmfelvételt is. További információért forduljatok a jegyértékesítőkhöz! Köszönjük a megértést! Ronnie-nak a Facebook-oldalunkon keresztül küldhettek jókívánságokat. Amint új információink lesznek, azonnal jelentkezünk.”

A Livesound koncertszervező cég megerősítette a szomorú hírt, hogy a március 29-én az A38 Hajóra tervezett koncert elmarad. A jegyek visszaválthatók a vásárlás helyén.

Legutóbbi hozzászólások