Sons Of Apollo – Nyáron Budapesten játszanak

írta Hard Rock Magazin | 2018.02.04.

A Barba Negra Track színpadán lép fel nyáron a Sons Of Apollo, melyben olyan neves zenészek játszanak, mint Mike Portnoy, Derek Sherinian, Ron "Bumblefoot” Thal, Billy Sheehan és Jeff Scott Soto

Apollo: az ókori görög és római mitológiában a művészetek, a zene és a költészet istene. Sons Of Apollo: új szupergroup a Dream Theater, a Mr. Big, a Guns ‘N Roses és a Journey zenekarokból érkező zenészek kooperációjából.

Nagyjából 2017 elején röppentek fel az első pletykák egy új, titkos, a Dream Theater soraiból is ismert Mike Portnoy (dob) és Derek Sherinian (billentyű) zenei projektjéről. Végül augusztus elsején a duó nyilvánosságra hozta a részleteket és bemutatta a Sons Of Apollo-ra keresztelt formációt. A progmetal csapat sorait Mike és Derek mellett olyan nevek erősítik, mint a gitáros poszton található Ron "Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’ Roses), Billy Sheehan basszusgitáros (Mr. Big, The Winery Dogs) és Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen's Rising Force) énekes. 'Psychotic Symphony' címmel tavaly október 20-án pedig meg is jelent az új szupergroup bemutatkozó albuma.

Ami a magyar közönséget illeti, nem kell sokat várni a bemutatkozásukra, hiszen augusztus 19-én a Barba Negra Track színpadán játszik a csupa sztárzenészt felmutató Sons Of Apollo.

Jegyárak

Limitált early bird: 7.999 Ft
Elővétel: 8.999 Ft (június 30-ig)
Eővétel 2: 9.999 Ft (július 1-től)
A helyszínen: 11.999 Ft
A jegyértékesítés 2018. február 6-án, kedden 10 órakor indul!
JEGYLINK ITT
Facebook-esemény ITT

Legutóbbi hozzászólások