fbpx

Almanac – Kilépett Andy B. Franck

írta TAZ | 2018.01.17.

Elhagyta Victor Smolski zenekarát a Brainstorm frontembere, Andy B. Franck. A válás mögött semmi dráma nem húzódik meg, az énekes időbeosztási problémák miatt volt kénytelen kilépni a csapatból.

Kilépett az Almanacból Andy B. Franck énekes, miután elmondása szerint folyamatosan időbeosztási problémákkal küzdött. Az énekes több fronton is helyt áll, így távozását a zenekar többi tagja is megértéssel fogadta, a válás mögött semmi harag nincs. „Nem kevesebb, mint három izgalmas és nagyon érdekes év, valamint számos európai turné és fesztivál után úgy döntöttem, hogy elhagyom az Almanacot. A projekt nagyon ígéretesen és örömmel indult, azonban a folyamatosan fennálló privát időbeosztási problémák miatt úgy hiszem, itt az ideje továbblépni az útból.” – írta Andy a Facebookon.

A csapat tavaly novemberben adta ki második albumát ’Kingslayer’ címmel [rövidesen lemezismertető és interjú is olvasható az anyaggal kapcsolatban a magazinban – TAZ], amivel hamarosan európai turnéra indulnak Smolskiék. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e Andynek utódja a zenekarban.

Legutóbbi hozzászólások