Sons Of Apollo – Máris megvan az első élő CD/DVD felvétel helyszíne

írta karpatisz | 2017.12.14.

Februári kezdéssel elindul a ’Psychotic Symphony’ bemutató turnéja, szeptemberben pedig egy különleges buli is lesz Bulgáriában. Részletek a lapozás után.

2017. október 20-án jelent meg a Mike Portnoy és Derek Sherinian által életre hívott Sons Of Apollo bemutatkozó nagylemeze. A két egykori Dream Theater tag mellett nem mindennapos zenészek szerepelnek, hiszen Jeff Scott Soto, Ron "Bumblefoot" Thal és Billy Sheehan csatlakozásával vált teljessé a zenekar. A ’Psychotic Symphony’-t bemutató koncertsorozat – ahogy ígérték is – csak 2018-ban kezdődik, az eddig meghirdetett februári amerikai és néhány nyári európai dátum egyelőre így fest:

Február 3-8. - Cruise To The Edge
Február 9. - Miami, FL - Magic City Casino
Február 11. - Orlando, FL - Plaza Live
Február 12. - Atlanta, GA - Variety Theater
Február 13. - Carrboro, NC - Cat's Cradle
Február 15. - Asbury Park, NJ - House Of Independants
Február 16. - Buffalo, NY - Town Ballroom
Február 17. - Battle Creek, MI - Music Factory
Február 18. - Joliet, IL - The Forge

Június 23. - Dessel, Belgium - Graspop
Június 24. - Milánó, Olaszország - Teatro Degli Arcimbodi
Június 30. - Barcelona, Spanyolország - Be Prog My Friend
Július 1. - Maidstone, Anglia - Rambling Man Festival
Július 14. - Eindhoven, Hollandia- Dynamo MetalFest
Augusztus 18. - Varsó, Lengyelország- Prog In The Park

Ezeken az időpontok kívül még meghirdettek egy „különlegesnek” ígérkező bulit is, mégpedig 2018. szeptember 22-re, a bulgáriai Plovdiv városába, ahol a római korban épült szabadtéri színházban lehet majd látni az ötösfogatot. A koncert két részből áll majd, ahol „különleges feldolgozás” estet tart majd a banda, természetesen egy szimfonikus zenekarral kiegészülve, akiket „Plovdiv Psychotic Symphony” névre keresztelt a csapat. Mike Portnoy persze már azt is elárulta, hogy az est műsorát rögzítik egy jövőben megjelenő koncertkiadványhoz. Erre a koncertre ITT lehet jegyet vásárolni.