Treat – Papertiger: új felvétel a svéd dallamrockerek koncertlemezéről

írta karpatisz | 2017.03.25.

A ’The Road More or Less Traveled – Live in Milano’ címmel, áprilisban érkező koncertfilmet egy friss részlettel népszerűsíti tovább a Frontiers Music.

Az olasz kiadó 2016-os fesztiválját egy kiadvány-sorozatban tervezi publikálni, melynek első darabjaként Anders Wikström csapatának műsora válik publikussá. Műsoruk gerincét a ’Ghost Of Graceland’ adja, de a korábbi nagylemez, a ’Coup De Grace’ dalaiból is terítékre került jónéhány. A friss promóciós kisfilmen hallható Papertiger is az utóbbi lemezen található eredetileg, de most a CD+DVD és a Blu-ray korongokon érkező anyagot promótálja. Aki esetleg lemaradt az első részletről, a Ready For The Taking előadását ITT nézheti meg újra. Előrendelést a digipak CD+DVD kombóra ITT, a Blu-ray korongra pedig ITT adhatunk le.

A zenekar vezetője így mesélt a tavalyi élményeiket felidéző kiadvánnyal kapcsolatban: „Nagyon örülök annak, hogy közel tíz év után ismét egy élő felvétellel jelentkezünk, amely hűen dokumentálja a csapat történetét. Különleges emlék lesz ez a film, mert a billentyűsünk, Patrik Appelgren helyén a H.E.A.T. tagja, Jona Tee zenélt velünk.”