fbpx

Adrenaline Mob – Már a kiadónál az új album

írta karpatisz | 2017.03.08.

Rövidesen friss anyagot hallhatunk a gengszterektől, akik már átadták a Century Media Recordsnak és a Sony Music Entertainmentnek a kész állapotú harmadik nagylemezüket.

Nem mondható egyszerűnek az Adrenaline Mob története, hiszen a 2012-es bemutatkozás és az ’Omertá’ megjelenése után óriási felhajtás volt a csapat körül. A következő nagylemezre sem kellett sokat várnunk, hiszen 2014 februárjában jelent meg a ’Men Of Honor’. Ezen az anyagon – Mike Portnoy utódaként – már a Twisted Sister dobosa, A. J. Pero püfölte a bőröket, aki egészen a haláláig volt tagja a Mike Orlando és Russell Allen (Symphony X) által dirigált formációnak. A tragikus eseményt követően érthető okból nem hallottunk az Adrenaline Mobról egészen tavaly októberig, amikor is bejelentették, hogy új dalokon dolgoznak a Sonic Stomp stúdióban. A 2017-es aktív felállás így fest: Russell Allen (ének), Mike Orlando (gitár), Erik Leonhardt (basszusgitár) és Jordan Cannata (dob). A villámkezű bárdista a következő nyilatkozatot adta a harmadik lemezükről:

„Russell és én jelenleg is keményen dolgozunk, írjuk a dalokat a következő Adrenaline Mob-lemezhez. A következő hetekben kezdjük meg stúdióban a rögzítést. A munkálatokkal jól haladunk, izgatottak vagyunk amiatt, hogyan fog tetszetni az új anyagunk irányvonala. Ahogy azt megszokhattátok, a harmadik nagylemezünket is a Century Media Records adja majd ki, azt reméljük, hogy 2017 elején lesz ez aktuális.”

Január végén már a fotózás is megtörtént, így most már mi is elsüthetjük a gengszterek szlogenjét: ”The Mob is Back!”

Legutóbbi hozzászólások