fbpx

"Mi vagyunk a...": GMT

írta Hard Rock Magazin | 2013.06.13.

A zenekar 2010 kora őszén alakult a fővárosban. A Rongy és Selyem, valamint az újnak számító Pull-over és a Lily Marlene motorjai úgy döntöttek: egyesítik erőiket,...

...hogy valami egészen újat alkossanak, színesítve ezzel a magyar rockzenei palettát.

Az első szárnypróbálgatások sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy nekivág a „rögös út”-nak. Az első koncertjén még GMK néven fellépő csapat ősz közepén találta meg végleges nevét, amely amellett, hogy a bandatagok nevére utal, egyben érzékelteti azt, hogy eltökélt szándékunk a rockzene egyik „időzónájává” válni.

A kezdetektől saját dalokat játszó GMT 2011 májusában elkészítette első videoklipjét a Szeretnék című nótára, majd az év végére elkészítette első 4 számos demo lemezét is.  2012 tavaszán felvették az első, 10 számot tartalmazó albumukat, ami a HammerWorld július-augusztusi dupla számának mellékleteként jelent meg 'Akarom' címmel, amely hatására az év során több rádióinterjú és koncertfelkérés érkezett a zenekarhoz.

A klasszikus hard rockban utazó csapat már dolgozik második lemezén és folyamatosan koncerteznek. Ebben a szezonban, a Tűzmadár/ Alcohol zenekar közös turnéjának részeseként több vidéki városban is bemutatkoznak majd.

 

A GMT felállása:
Csobó Gábor – Basszus, ének
Komáromi Tibor – Gitár, vokál
Dilk Miklós – Dobok

Legutóbbi hozzászólások