"Mi vagyunk a...": Trendkillerz

írta Hard Rock Magazin | 2013.05.02.

Ezúttal a Trendkillerz mutatkozik be nálunk, akik a pozitív visszajelzéseket kapott debütalbumuk, az 'Orosz rulett' után második lemezük kiadására készülnek.

Röviden így lehetne összefoglalni a Trendkillerz zenekart:

Koncertprogrammal, nagylemezzel rendelkező zenekar, amely stílusilag valahol a dallamos rock és a metal muzsika között helyezkedik el. Dalaik magyar és angol szövegekkel csendülnek fel, előadásuk pörgős, aktív színpadi mozgással tarkított műsor, a fiatalabb és az idősebb korosztályt is remekül szórakoztatják.

Itt pedig álljon egy kis kronológiai áttekintés a fontosabb állomásokról:

'Orosz rulett' albumunk 2011. január hónapjában jelent meg, szerzői kiadásban.

A debütáló CD-t a HammerWorld szaklap 2011. májusi számában pozitív kritikával méltatta, kiemelve „a zene sokszínűségét”.

2011 májusától két dalunk, a Nézz rám és a Gyere hát vissza hallható a Gong rádió műsorában.

2011. augusztus 26-án, a Kecskeméti Hírös Hét fesztiválon nagy sikerrel játszottunk, több mint ezer néző előtt.

2011 szeptemberében interjút készítettünk a Kecskeméti Televíziónál, a Hírös Hét Fesztivál koncertanyagával együtt bekerült a csatorna műsorába, a koncertanyag többször is vetítésre került.

2012 januárjában, hosszú várakozás után elkészült az első profi videoklipünk, a 1Music channel (1 LikeRock) 2012.01.24. napi adásában interjút adtunk, műsorra került a Neked eladom a lelkem videoklip.

A 2012 éves "Hangsúly" zenei díj-szavazáson jelöltek minket, "Az év debütáló lemeze" kategóriájában 'Orosz rulett' albumunkkal.

A 2012 év fesztiválfellépésekkel és koncertekkel telt, míg 2013 márciusában, a Rockefeller rádióban interjút adtunk a készülő albumról, terveinkről. 

A zenekar jelenleg a második albumán dolgozik, hamarosan friss videóval jelentkezünk. Addig álljon itt egy videó, amely tavaly év elején jelent meg:

Webes elérhetőségeink, a zenekarról bővebben:

http://trendkillerz.hu

http://facebook.com/trendkillerzband

Legutóbbi hozzászólások