Mi vagyunk a... - MoodEdge

írta Mike | 2011.08.30.

Az egyszemélyes MoodEdge formáció elküldte nekünk bemutatkozó anyagát, fogadjátok szeretettel!

2011. június végén debütált a világhálón a MoodEdge nevű zenei oldal. Pár nap alatt ezer látogató közel háromezer alkalommal tekintette meg azt és hallgatta meg a különböző számokat. A Hantos Zoltán által létrehozott zene eltér a hagyományos akusztikus előadásoktól. Ének helyett a zene változatossága, effektekkel tűzdelt hangzásvilága és többféle gitárhangolása adja meg ennek a projektnek a különlegességét. A más és más hangulattal bíró saját szerzemények mellett olyan előadóktól is hallhatunk feldolgozást, mint Tommy Emmanuel vagy John Buttler, de a repertoárban még a Kis kece lányom fél-elektronikus, spanyolos hangzásvilágú verzióját is fellelhetjük.

Feliratkozhatunk a hírlevélre, vagy lájkolhatunk a Facebook-on, melyek segítségével nem csak az aktuális koncertekről, hírekről kapunk azonnali és gyors tájékoztatást, de az országunkban zajló főbb akusztikus programokról is. Nem kell sokat várnunk a következő koncertre sem. A MoodEdge produkció egy nagyobb szabású rendezvény megszervezésén fáradozik épp, amely ha sikeres lesz (és miért ne lenne?) akkor egy egész koncertsorozatot eredményez majd.

Ha ellátogatunk a hivatalos honlapra, találhatunk képeket, videókat és persze a szerzeményeket is meghallgathatjuk. Addig pedig álljon itt egy kis kedvcsináló klip a Forest című dalhoz:

Hivatalos honlap:

http://moodedge.com/

Facebook oldal:

http://www.facebook.com/pages/MoodEdge/127795690636240

Legutóbbi hozzászólások