Ősszel jelenik meg a Delain egykori énekesnőjének, Charlotte Wesselsnek az első szólólemeze, aminek részleteiről most lehullt a lepel.

Charlotte Wessels

‘Tales From Six Feet Under’ címmel jelenik meg szeptember 17-én a Delain egykori énekesnőjének, Charlotte Wesselsnek az első szólólemeze a Napalm Recordsnál. „2020 májusában kezdtem el havi rendszerességgel kiadni zenéket a Patreonon keresztül azokból a felesleges dalokból, amelyek nem passzoltak a zenekaromhoz – mondta Charlotte a kiadványról. – Az ezt követő év valóságos hullámvasút volt a globális világjárvány átélésétől kezdve egy számomra oly kedves fejezet lezárásáig, mindezek pedig megmutatkoznak a dalokban, amelyek a Six Feet Under nevű otthoni stúdiómban készültek. Ezen dalok elkészítése a csodálatos közösség támogatásával életmentő volt ezekben a viharos időkben, és örülök, hogy ennek a kiadványnak köszönhetően napvilágra hozhatom őket.”

 

 

A tíz dalt számláló lemezen Alissa White-Gluz személyében egy vendégszereplő is feltűnik, az Arch Enemy énekesnője a Lizzie című dalba segített be. Az albumról korábban a Soft Revolutiont és a Victort már le is csekkolhattad.

‘Tales From Six Feet Under’ dallista:

01. Superhuman
02. Afkicken
03. Masterpiece
04. Victor
05. New Mythology
06. Source Of The Flame
07. Cry Little Sister
08. Lizzie (feat. Alissa White-Gluz)
09. FSU (2020)
10. Soft Revolution

Charlotte Wessels

Megosztás