Három évvel legutóbbi koncertje után újra Budapesten lép fel a kaliforniai desert rock több mint negyed évszázada hivatalban lévő nagykövete. Brant Bjork és zenekara április 27-én az A38 Hajó szervezésében mutatja be az Akvárium Klub Official KisHalljában legújabb szólóalbumait, és egyéb dalokat a több tucatnyi lemezt számláló életművéből.

Brant Bjork

Vendég az újgenerációs psychedelic/experimental rockot játszó svéd MaidaVale, a nemzetközi tehetségek európai mobilitását segítő Liveurope jóvoltából.

Bjork legutóbbi ittléte óta két szólóalbumot (’Mankind Woman’ és ’Jacoozi’) adott ki, így bőven készülhetnek újdonságokra a 2017-es koncert látogatói. Aki csak mostanában vált rajongóvá, az muzeális mennyiségű életműből választhat a palm deserti zenész-producer-kiadótulajdonos-fesztiválszervező, és még ki tudja hány minőségben aktív „nagyöreg” munkásságából. Fáradtságnak – ahogy karriere bármelyik szakaszában – nyoma sincs rajta, és ismételten bebizonyította, hogy gyakorlatilag bármit csinál, jól áll neki. A 2019-es ’Jacoozzi’ szállós és modern, a 2018-as ’Mankind Womant’ hard rock, blues és vintage hangulat határozza meg – az csak a koncerten derül ki, ezúttal mi lesz a fókusz.

Jegyárak:

– limitált darabszámú early bird: 3900 Ft.-
– kedvezményes elővétel a készlet erejéig: 4500 Ft.-
– 2. körös elővétel/helyszíni jegyár: 4900 Ft.

Jegyek csak az A38 Hajó honlapján és jegypénztárában kaphatók, Facebook-esemény ITT.

2020. április 27.
Hétfő 20:00-tól
Akvárium KisHall

Megosztás