Az Alcohol zenekar frontembere gyógyulófélben, a zenekar már próbál a nyári fellépésekre, ősszel pedig pótolják az elmaradt lemezbemutató turnét.

Egy januárban kiadott közleményben egészségi okokra hivatkozva lemondta az Alcohol zenekar tavaszi turnéját Tóth Sándor, azaz Csövi, a banda frontembere. Februárra az állapota tovább romlott, életveszélyes állapotban szállították kórházba.
Szerencsére azóta jobban van, ő maga így kommentálta a történetet: “Először is köszönöm mindenkinek, aki mellettem volt/van. Rengeteg ismerős, barát, zenészkolléga érdeklődött és érdeklődik a mai napig az állapotom felől. Ezek mind fontos dolgok, hálás vagyok érte. Napról napra erősebb vagyok, június elsején már megvolt az első próba is és elhatároztuk, hogy nekiugrunk a nyári buliknak. Úgy érzem, van elég erőm hozzá, az pedig az én makacs fejemnek pont elég. A kezelés még folyamatosan tart és még jó sokáig tartani is fog, hogy pontosan meddig, azt nem lehet tudni, de ezzel nem is foglalkozom, hiszen napról napra változik az állapotomban is minden. Én elég pozitív ember vagyok, tehát vagy így vagy úgy, de meg fogok gyógyulni teljesen, ahhoz is vagyok elég makacs. A történtekre visszatérve…nagy megfejtése nincs a sztorinak, amit kap a szervezet, azt vissza is fogja adni, márpedig én adtam neki rendesen, most berágott rám. Lényeg, hogy minden nap rajta vagyok, hogy erősödjek, a nyári buliknak nekiugrunk és ősszel jön az elmaradt lemezbemutató turné a terveim szerint, ami tartalmaz majd jó néhány vendéget, meglepetést, de erről majd később. Találkozzunk a nyári bulikon, és még egyszer köszönöm mindenkinek, aki velem van! Vigyázzatok magatokra!”

 

 

A banda tavaly ősszel ünnepelte a 20. születésnapját, a jubileumi koncerten sokak meglepetésére a Tankcsapda nyitotta meg az estét. Novemberben a 20 év kapcsán egy különleges feldolgozáslemezt adtak ki a H-Music gondozásában ’20 év kocsMArock’ címmel, ami a hazai zenei élet kocsmázós-bulizós dalaiból álló összeállítást tartalmaz Alcohol-stílusban. A korong hetekig a MAHASZ lemezeladási lista élbolyában tanyázott, a lemezbemutatóra azonban már nem kerülhetett sor, viszont a nyári koncerteket nem mondta le a zenekar.
A zenekart a következő helyszíneken lehet elcsípni nyáron:

Megosztás