Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators – Részletes tartalom és az első dal

írta karpatisz | 2018.07.26.

Már napok óta kering a világhálón Slashék legfrissebb dala, a Driving Rain, ami a lapozás után hivatalos formában is meghallgatható, de a dallistával és a borítóval is megismerkedhetünk.

Június közepén számoltunk be arról, hogy a Slash és Myles Kennedy nevével fémjelzett banda harmadik nagylemeze szeptember 21-én lát majd napvilágot. A ’Living The Dream’ névre keresztelt lemezen a két híresség mellett Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár, ének) és Frank Sidoris (gitár, ének) játékát hallhatjuk majd. Bár a kiadványt a gitáros saját kiadója, a Snakepit Records gondozza, a „nagy testvér” Roadrunner Records a világ minden pontjára eljuttatja az új anyagot. Az előrendelés már el is indult a kiadó honlapján (ITT), ahol a CD, LP, 2 LP és CD lemezt tartalmazó Mediabook mellett póló és pulóver összeállítások közül válogathatunk.

Emlékeztetőül néhány sor arról, hogy nyilatkozott korábban Slash a Michael "Elvis" Baskette producerrel készített lemezről: „Izgatott vagyok az új lemezre írt anyag miatt, van néhány király dal és nagyszerű élő érzete van. Már nyolc éve dolgozom Mylesszal, Brenttel és Todd-dal, és ez egy remek utazás, de zenekarként is egyre jobbak lettünk, ami nagyszerű. Miután Frank is csatlakozott hozzánk a ’World On Fire’ turnéján, úgy érzem, hogy kreatív oldalon is hatalmas változás történt, ami mindenképpen megmutatkozik majd az új albumon.”

’Living The Dream’ dallista:

01. The Call Of The Wild
02. Serve You Right
03. My Antidote
04. Mind Your Manners
05. Lost Inside The Girl
06. Read Between The Lines
07. Slow Grind
08. The One You Loved Is Gone
09. Driving Rain
10. Sugar Cane
11. The Great Pretender
12. Boulevard Of Broken Hearts