Soilwork – Elkészült a ’Feverish’ trilógia második dala

írta karpatisz | 2020.03.13.

A svéd metalcsapat egy vadiúj dalt tett közzé a világhálón Desperado címmel. Ez a tétel a ’Feverish’ trilógia egyik darabaja, amelyről még mindig nem árult el semmit a Soilwork.

 

 

Abban az időben, amikor megjelent a Feverish című dal, azt is bejelentették, hogy a következő hónapokban ’The Feverish Trinity’ címmel három különböző mű jelenik meg önálló videók formájában. A csapat azt is elárulta, hogy a babilóniai isteneknek szerették volna megköszönni azt, hogy ez a világ olyan izgalmas hely lett. A folytatásban érkező Desperado szerzője David Andersson, a felvételeket pedig a stockholmi SolnaSound Recordings falai között készítették Simon Johansson vezetésével. A hegedű szólamát Rachel Hall vállalta magára, a produceri feladatokat a Soilwork mellett Thomas Plec Johansson látta el, aki a maszter példányt is elkészítette. A lentebb látható kisfilm producere és rendezője René U Valdes.

A csapat így kommentálta az új dal érkezését: „A Desperado – ahogy a Feverish is – arról szól, hogyan határozzák meg az érzelmek a teljes létünket. A szöveg arról szól, hogy milyen háttérhazugságok vannak, melyek aztán normál esetben a felszínre törnek. Ezek mindig is velünk lesznek. A Desperado egy sokkoló, súlyos metal tétel azoknak, akik kiutat keresnek.”

Legutóbbi hozzászólások