Pretty Maids – Az első részlet a 'Maid In Japan’-ről

írta CsiGabiGa | 2020.03.06.

A 'Maid In Japan - Future World Live 30th Anniversary' címmel megjelenő koncertfelvételről mi lehetne jobb előzetes, mint maga a Future World? Talán egy videórészlet a hanganyag helyett.

 

 

A Frontiers Music jelenteti meg a dán zenekar koncertfelvételét CD+DVD, Blu-ray, LP, & digitális formátumban. A részletekről írtunk már korábban, most viszont itt a koncertfelvételből kivágott első dal, maga az ünnepelt album címadó szerzeménye, a Future World. Élvezzük együtt, amíg várunk az április 10-i dátumra!

A 'Future World' harmincadik évfordulójának megünneplésére a 2017-2018-as időszakban a Pretty Maids az album teljes eljátszásával rótta az utakat, hogy emlékeztessen ennek a mérföldkőnek számító albumnak a megjelenésére. A zenekar úgy döntött, hogy rögzíti és filmre veszi az album élő előadását Tokióban, ahol a zenekar 2018 novemberében két estén át játszott.

„Végül is a döntés arról, hogy Japánban vegyük fel az anyagot, egyértelmű volt, mivel Japán a '80-as évek óta a legerősebb piacunk volt és mégse készítettünk ott soha koncertfelvételeket – mondta az énekes, Ronnie Atkins. – Emlékszem mindkét koncertre, amit adtunk, számunkra is abszolút nagyszerű szórakozás volt egy nagyon hangos és lelkes tömeg előtt fellépni. Úgy értem, mindig örömteli Japánban fellépni, mivel fantasztikus és nagyon odaadó a közönség, mindig is az volt. És így volt ez 2018 novemberében is azon a két éjszakán.”

Jelenleg a zenekar nem tervezi újra a 'Future World' album teljes egészében eljátszását, tehát ez egy nagyon különleges kiadás, amelyet minden Pretty Maids rajongónak birtokolnia kellene!

Legutóbbi hozzászólások