Sharon Osbourne – „Addig nem állunk meg, amíg Ozzy vissza nem tér a színpadra, ahova tartozik”

írta TAZ | 2020.01.23.

Sokkoló bejelentést tett Ozzy Osbourne és felesége a Good Morning America tévéműsorban két nappal ezelőtt, miszerint az énekes Parkinson-kórral küzd. Mindennek ellenére a családon belül nincs pánik, mindenki azért dolgozik, hogy Ozzy újra ott lehessen a színpadon a hosszúra nyúló szünet után.

Kedden jelentette be a Good Morning America című műsorban Ozzy Osbourne és felesége, Sharon Osbourne, hogy az énekes a Parkinson-kór második szakaszában szenved. A család azóta megállíthatatlanul kapja a pozitív energiákat a világ minden egyes részéről, amiért Sharon köszönetet mondott mindenkinek. „Szívmelengető a túláradó pozitív reakció a barátainktól és mindenkitől, akik nézték a műsort. Tudom, hogy Ozzy is a fellegekben jár, teljesen meglepődik majd. Nagyon jól érzem magam és erős vagyok. Az emberek nagyszerűek a túláradó szeretetükkel a férjem iránt, és ezt köszönöm szépen. Olyan barátok is átjöttek és Ozzy mellett állnak, akikkel évek óta nem beszéltünk, ez pedig jó érzéssel tölt el. Köszönöm mindenkinek!”

Ozzy májusban turnéra indul az Államokban új lemezével, a február 21-én érkező ’Ordinary Man’-nel, a körútnak pedig ősszel lesz európai köre is. Felesége és menedzsere, Sharon szerint az egész család azon van, hogy Ozzy újra ott lehessen a színpadon, ahova született. „Addig nem állunk meg, amíg Ozzy vissza nem tér a színpadra, ahova tartozik. Ő erre született.”

Arról is beszélt, hogy mivel az Egyesült Államokban kimerítettek minden egészségügyi lehetőséget, ezért áprilisban Svájcba utaznak, hogy egy specialistával konzultáljanak. „Oda megyünk, ahol válaszokat tudunk találni. Szerencsések vagyunk, hogy mindezt megengedhetjük magunknak.”

Legutóbbi hozzászólások