Robert Hart – Új szólólemezzel jelentkezik

írta CsiGabiGa | 2020.01.24.

A Manfred Mann's Earth Band énekese február 21-én az Escape Music kiadónál jelenteti meg harmadik szólólemezét 'Pure' címmel. Az albumról eddig a Making Magic című dalba kóstolhatunk bele.

Robert Hart egyedi hangú brit rockénekes és dalszerző. Karrierje során látható volt a The Distance, a Company Of Snakes és a Bad Company soraiban is, a közelmúltban pedig a Manfred Mann's Earth Bandhez csatlakozott. Felvételeinek stílusa változatos, a poptól a west coaston át a blues rockig és a hard rockig terjed. 1989-ben Robert felvette a 'Cries and Whispers' című szólólemezt, amelyet az Atlantic Records adott ki. Három évvel később Robert volt az első előadó, aki leszerződött a Disney tulajdonában lévő Hollywood Recordsszal, és nagy örömmel dolgozott együtt a híres Russ Ballarddel. Az így létrejött 'Robert Hart' album több mint 18 országban került fel a listákra, és ennek köszönhetően vette észre őt Mick Ralphs, aki aztán Paul Rodgers, majd Brian Howe távozása után kérte fel a Bad Company frontemberének. Vele készült a 'Company Of Strangers' és azóta neve bekerült a rock körforgásba.

Korábbi két szólóalbumát ('Robert Hart' és 'Cries and Whispers') az Escape Music együttesen, digipack csomagolásban jelentette meg 2013-ban. 2020-ban Robert Hart visszatér egy vadonatúj, 'Pure' című albummal, és ez valami más, mint amit Roberttól korábban hallottunk. 12 friss hangzású pop rock dalt hozott az új lemezére. Ezek közül a Making Magicet osztották meg elsőként.

Dallista:

01 Making Magic
02 Little Miracle
03 Sensational
04 Go Crazy
05 This Is The Night
06 Different People
07 Double Trouble
08 Chemistry
09 Mysterious
10 Don’t Make promises
11 Scene Of The crime
12 Colour Of Love

Közreműködők:

Robert Hart – ének, vokál
Tommy Denander (Alice Cooper / Steve Walsh / Jimi Jamison) – gitár, billentyűs hangszerek
Brian Anthony (Steve Walsh / Lonerider / Overland) – basszusgitár, ütőhangszerek
Michael Lange – dobok
Steve Overland (FM / Lonerider / Shadowman) – vokál

Robert Hart 2020 márciusában a ’Rock Meets Classic’ turnéjával tart Alice Cooper, a Thunder és a Mother’s Finest társaságában!

Legutóbbi hozzászólások