Annihilator – Klipen az Armed To The Teeth

írta TAZ | 2019.12.14.

Még mindig egy bő hónapot kell kihúzni az Annihilator új albumának megjelenéséig, de már meghallgatható a harmadik előzetes dal is róla.

’Ballistic, Sadistic’ címmel jelenik meg 2020. január 24-én a Silver Lining Musicnál az Annihilator új lemeze. A kanadai thrasherek főnöke, Jeff Waters igen lelkesen nyilatkozott az anyagról: „Egy olyan dühös, technikás lemezt készítettünk, mely az első három album hangulatát idézi, és ezután nehéz lesz folytatást készíteni. Ez a legjobb lemezem a 2005-ös ’Schizo Deluxe’ óta, szerintem sokan egyetértenek majd azzal, hogy ez a három legerősebb albumunk közé tartozik. Elővettük az ’Alice In Hell’, a ’Neverland’ és a ’Set The World On Fire’ dühös változatát és összekombináltuk az old-school metódust a hi-tech stúdiós felszerelésekkel, majd hozzáadtam a legjobb gitármunkát, amiről nem is tudtam, hogy még ott rejlik bennem.”

Alább az I Am Warfare és a Psycho Ward után az Armed To The Teeth is letsztelhető. A banda nemrég Budapesten járt, a Barba Negrás koncertől ITT olvashatod el újra beszámolónkat.

Legutóbbi hozzászólások