fbpx

Psychotic Waltz – Bemutatkozik a több mint két évtizede várt új album első dala

írta karpatisz | 2019.12.13.

Múlt héten számoltunk be arról, hogy az eredeti felállásában visszatérő amerikai progresszív metal csapat új albummal jelentkezik. Az ígért első dal máris tesztelhető, szöveges videón debütált a Devils And Angels.

Az ’The God-Shaped Void’ megjelenését 2020. február 14-re tűzte ki az InsideOut Music, melynek alapjait Ulrich Wild hangmérnök segítségével rögzítették a csapat otthonában, San Diegóban. A többi felvétel az osztrák Studio D-ben készült el, a kész anyag pedig Jens Bogrenhez (Opeth, Devin Townsend, Fates Warning) került, aki a keverést és a masztert készítette, természetesen a svéd Fascination Street Studios falai között. A borítót a csapat régi partnere, Travis Smith (Katatonia, Riverside, Nevermore) alkotta.

Az Inside Out Music közzétette a kiadvány pontos információit, melyek szerint a ’The God-Shaped Void’ tíz dalt tartalmazó hagyományos CD-n, a Season Of The Swarm című dalt tartalmazó Mediabook variációban és természetesen fekete és színes LP lemezeken is (ITT) előrendelhető. Az első ízelítő pedig a Devils And Angels, mely szöveges videón debütált a kiadó YouTube-oldalán.

’The God-Shaped Void’ dallista:

01. Devils And Angels
02. Stranded
03. Back To Black
04. All The Bad Men
05. The Fallen
06. While The Spiders Spin
07. Pull The String
08. Demystified
09. Season Of The Swarm (bónuszdal)
10. Sisters Of The Dawn
11. In The Silence

Legutóbbi hozzászólások