Sons Of Apollo – Máris itt a második új dal: Fall To Ascend

írta karpatisz | 2019.12.13.

Egy hónap van még hátra a második SoA-korong megjelenéséig, amelynek tartalmából ismét egy friss dal került fel a világhálóra.

 

 

A Sons Of Apollo máris visszatér második nagylemezével, amely az ’MMXX’ címet kapta. A debütáló 'Psychotic Symphony’ és a varázslatos koncertkiadvány, a ‘Live With The Plovdiv Psychotic Symphony’ után új stúdiófelvétellel jelentkezik a csapat. A ’MMXXMike Portnoy (dob), Derek Sherinian (billentyűs hangszerek), Jeff Scott Soto (ének), Ron 'Bumblefoot' Thal (gitár) és Billy Sheehan (basszusgitár) munkásságát új szintre emeli. A dobos így nyilatkozott a lemezzel kapcsolatban: „Ugyanazt az utat jártuk be, mint a debütáló lemeznél. De már az első pillanatban éreztük, hogy erősebb lemez lett, mert jobban ismerjük már egymást. A ’Psychotic Symphony’ az első alkalom volt, hogy öten együtt dolgoztunk, meg kellett teremtenünk saját terünket, hogy levegőt kapjunk. Mostanra már nemcsak a lemezkészítésben van tapasztalatunk, de a közös turnén is rengeteg tapasztalatot szereztünk. Most már kristálytiszta, hogy milyen kémia alakult ki közöttünk.”

„Mindegyik tagnak megvan jellegzetes egyéni hangzása saját hangszerén a zenekarban – folytatta Derek. – De amikor összerakod ezt az öt jellegzetes embert, akkor egy csodálatos ötfejű szörnyeteg jön létre. Ez az, ami miatt ez a csapat szuper különleges és ez most az ’MMXX’-en még jobban érezhető lesz.”

A Fall To Ascend mellett extra videókkal is jelentkezett a kiadó. A Goodbye Divinity című dal írásáról készült felvétel mellett Mike Portnoy dobkamerás videója is elérhető, mellettük pedig az ötös együtt mesél az első önálló dalról.

A Livesoundnak köszönhetően 2020. március 25-én Budapesten is látható lesz a progmetal szupercsapat, a Barba Negra Music Clubban mutatják be új lemezüket a hazai rajongóknak.

Legutóbbi hozzászólások