fbpx

Scorpions – Tíz dal már készen van, jövő ősszel jön az új lemez

írta TAZ | 2019.12.04.

Matthias Jabs, a Scorpions gitárosa erősítette meg, hogy a csapat dolgozik új anyagán. Ugyan turné szempontjából erős a programjuk, ennek ellenére jövő ősszel mindenképpen megjelenik új lemezük.

Az új-zélandi The Metal Bar vendége volt a Scorpions gitárosa, Matthias Jabs, aki elárulta, hogy dolgoznak a 2015-ös ’Return To Forever’ folytatásán, amiben Greg Fidelman is a segítségükre van. „A turné előtt írtunk dalokat, mert turné közben mindig nagyon nehéz előrukkolni új dolgokkal. Megvan az inspiráció, de összerakni, az egy más történet, amikor minden nap utazol. Úgyhogy nagyjából tíz dalunk van, de még össze kell hoznunk dolgokat, miután ennek a turnénak vége, majd felkészülni a próbákra és a felvételekre az új-zélandi és ázsiai koncertek után. Úgyhogy március elején térünk vissza ehhez, azt viszont már tudjuk, hogy Greg Fidelmannel dolgozunk, aki például a Metallica és a Slipknot révén lehet ismerős, és egy nagyszerű arc.”

A banda Hannoverben rögzíti majd az albumot 2020 júliusában, úgyhogy jövő ősszel elvileg már hallgathatjuk is az új lemezt, amivel természetesen ismét turnéra indulnak.

A Scorpions novemberi budapesti koncertjéről ITT olvashatod el ismét beszámolónkat.

Legutóbbi hozzászólások