Delain – „Az ’Apocalypse & Chill’ meglepő lesz”

írta karpatisz | 2019.12.02.

November 24-én járt nálunk a holland szimfonikus metal csapat, akik végre lerántották új albumukról a leplet. Az ’Apocalypse & Chill’ 2020. február 7-től lesz kapható, melyet a Napalm Records dob piacra.

A Martijn Westerholt (billentyűs hangszerek), Charlotte Wessels (ének), Joey Marin de Boer (dob), Otto Schimmelpenninck van der Oije (basszusgitár) és Timo Somers (gitár) felállású csapat készítette el a lemezt és különböző témákat jár körbe. Olyanokat, mint a közelgő végzet és az emberi közöny, ezeknek köszönhetően pedig a zenekar eddigi legkedvesebb munkáját hallhatjuk majd brutális riffekkel, szimfonikus betétekkel és Charlotte Wessels jól kidolgozott énekszólamaival. Az ’Apocalypse & Chill’ nem csupán egy elektronikus metal lemez, de a Delain összes eddigi védjegyét is tartalmazza majd. A csapat egy rövid kommentet fűzött a lemez híréhez: „Biztosak vagyunk benne, hogy az ’Apocalypse & Chill’ meglepő lesz azoknak, akik meghallgatják. Kemény, ugyanakkor lesznek benne új hatások. Már kíváncsian várjuk, hogy milyen fogadtatása lesz.”

A kiadványt gondozó Napalm Records korábban már bemutatott két dalt, a Burning Bridges és a One Second képében. Előrendelést IDE kattintva adhatunk le a CD, a vinyl és a díszdoboz valamelyikére.

’Apocalypse & Chill’ dallista:

01. One Second
02. We Had Everything
03. Chemical Redemption
04. Burning Bridges
05. Vengeance
06. To Live Is To Die
07. Let's Dance
08. Creatures
09. Ghost House Heart
10. Masters Of Destiny
11. Legions Of The Lost
12. The Greatest Escape
13. Combustion