Lordi – Hivatalos videón debütált az I Dug A Hole In The Yard For You

írta karpatisz | 2019.11.30.

A maszkos szörnyetegek január 31-én jelentkeznek tizedik nagylemezükkel, amely egy fikciós válogatásalbum lesz. A 'Killection' tartalmából a második önálló dal debütált a világhálón az AFM Records-nak köszönhetően.

 

 

A maszkok nagymesterei egy olyan zseniális ötlettel hozakodtak elő, mely a zeneipar történetében talán még sohasem fordult elő. Az abszurd ötletet a ’Killection’ címre keresztelt albumra tették rá, és a koncepció fő kérdése a következőképpen szól: Mi lenne, ha a Lordi már a '70-es évek eleje óta létezne? Képzeletben ez a lemez tartalmazná az összes legjobb önálló dalt, melyeket a zenekar különböző időkben, gondosan vett fel a korszak autentikus stúdióiban, vintage technikával. Ezek azok dalok, amelyek abban az időben keletkeztek volna, ha a Lordi már akkor is létezik. Az ötletgazda így kommentálta az újdonság érkezését: „A 'Killection' egy költött, fikciós válogatásalbum. Azokat a dalokat tartalmazza, amelyeket a Lordi a '70-es évek elejétől, a '90-es évek közepéig írt volna. Ez a válogatás egy vadiúj, 2019-es dalt is tartalmaz majd, hogy a mindennapos válogatás fogalmának is megfeleljen.”

A tizenöt dalt tartalmazó újdonságról a Shake The Baby Silent után most az I Dug A Hole In The Yard For You lett publikus. A kiadó webes boltjában ITT már él az előrendelés a CD-re és a különleges vinyl variációkra.

A Lordi szeptember 27-én bejelentette, hogy az új év elején ismét úton lesznek, 2020. február 16-án Budapesten startol majd a „KillecTour 2020” nevű sorozat.

Legutóbbi hozzászólások